Skip to main content

BABY ERBIJ

Geliefden blijven in de praktijk van poepluiers en slaapgebrek. 

Een baby krijgen is heel bijzonder! Het is ook een ervaring die veel zal veranderen in je gewone leven en in je relatie. Veel stellen maken een dipje mee in het eerste jaar van hun ouderschap. Handig dus als je praktische handvatten en inzicht hebt om positief met de veranderingen om te kunnen gaan. Een goede relatie tussen jullie als ouders is namelijk een prachtig cadeau voor je baby en voor jezelf.

Wil jij aan de slag met het vinden van een nieuwe, gezonde balans en ontdekken hoe je naast de aandacht voor jullie baby ook als ouderteam en geliefden in het leven kunt staan? Kijk dan eens of de RelatieScan ‘Baby erbij’ iets voor jullie is.

Buro Nij groeit mee met de opvoeding!
We bieden een thema avond aan over wat Pittige Pubers doen met je relatie.

RelatieScan: BABY ERBIJ

Geliefden blijven in de praktijk van poepluiers en slaapgebrek

Zelfs de beste relaties komen wel eens onder druk te staan bij de overgang naar het ouderschap. Slaaptekort, oneindige huishoudelijke klussen en financiële zorgen kunnen ervoor zorgen dat er stress ontstaat. Bijna 70% van de stellen ervaart meer conflicten, teleurstelling en onbegrip in hun relatie na de komst van hun baby.

In RelatieScan ‘Baby erbij’ ga je kijken naar hoe je samen gelukkig kunt blijven, naast het ouderschap. Je gaat aan de slag met het vinden van een nieuwe, gezonde balans en ontdekken hoe je elkaar niet kwijt raakt in de dagelijkse realiteit van poepluiers en slaaptekort.

Meer informatie

START: Na aanmelding maken we een afspraak voor een startgesprek. Hierna wordt een voorstel gedaan voor een passend traject.

LOCATIE: Je communicatie profiel maak je online. Opdrachten doe je thuis. De gesprekken zijn bij Buro Nij in Wageningen.

KOSTEN en VERGOEDING: zie tarieven.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Je Relatie Babyproof

Twee thema avonden voor aanstaande ouders

Vanuit het samenwerkingsverband in Wageningen en in samenwerking met de Bakermat biedt buro Nij het programma ‘Je Relatie Babyproof’ aan.

De eerste thema avond gaan aanstaande vaders een uurtje het cafe in om te sparren over vaderschap, baby’s en je geliefde.

Tijdens de vervolgavond hebben we het over de band die je hebt als partners, naast dat je samen ouders wordt. Je krijgt als stel handvatten hoe je je relatie gezond en inspirerend houdt.

Pittige Pubers

Thema avond voor ouders van pubers

Bij de cursus ‘Pittige Pubers’ van CJG Ede verzorgt buro Nij het thema over wat Pittige Pubers doen met je relatie.

Je bent als ouders een tijd samen in de pubertijd. Dan luistert het extra nauw om samen voor de opvoeding te staan. Elkaar terugvinden en dicht bij elkaar blijven als er druk op staat. En elkaar versterken zodat je het samen goed hebt en daarmee je puber gezonde ruimte geeft voor zijn/haar ontwikkeling.

Wil je deelnemen aan de Pittige Pubers cursus, heb je zelf een Pittige Puber of ons inhuren voor een een thema workshop? Neem dan contact op.