Skip to main content

DOWNLOAD en PRINT de wandeling!

LIEFDESWANDELING

Hoe loopt jullie relatie?

Leuk dat je meedoet aan de liefdeswandeling in Wageningen! De manier om op relaxte wijze nog meer uit je relatie te halen. Want terwijl je samen lopend geniet van de mooie plekjes, frisse lucht en actief bezig bent ga je op een inspirerende manier in gesprek over hoe jullie relatie loopt. Een soort ‘mini APK’ eigenlijk.

Deze liefdeswandeling is ontworpen door Liefde Doen, een burgerinitiatief in Wageningen. Liefde Doen biedt inspiratie en handvatten aan stellen om hun relatie nog leuker te maken. Want een fijne relatie heeft veel invloed op je gezondheid en geluk!

Veel plezier met elkaar en het nog mooier maken van jullie relatie!

RELATIEGIDSJES

De realistische relatie – echte liefde in de dagelijkse praktijk

‘Wat is een gelukkige relatie en hoe krijg je die?’ vragen veel stellen zich af. Inmiddels weten we wel dat veel huwelijken eindigen in een scheiding en wat er allemaal mis kan gaan. Maar wat moet je nou wel doen voor een gelukkige relatie?

Wij van buro Nij zijn de afgelopen 13 jaar op zoek gegaan naar de geheimen van de liefde. In onze relatiegidsjes hebben we de belangrijkste geheimen van echte liefde en duurzame relaties verzameld. Je leest over wat jij kunt doen om liefde en verbondenheid te creëren. Het relatiegidsje is meer dan een gidsje, het nodigt uit om samen aan de slag te gaan!

Wat staat er in de gidsjes?

Liefdeswijsheden Ervaringen van andere stellen.
Informatie Korte, heldere en onderbouwde achtergrondinformatie.
Tijdsinvestering die het toepassen van de principes vraagt.
 Ideeën en inspiratie.
Samen in gesprek met vragen waar je misschien zelf niet op komt.
 Aan de slag met mini-worksheets en planners plus ruimte om gedachten, (aan)tekeningen en dromen te noteren.

Je zult verrast zijn dat het niet iets magisch is wat ervoor zorgt dat je een gezonde en gelukkige relatie hebt. Na het lezen van de gidsjes heb je handvatten om dagelijks te bouwen aan een leven lang liefde.

DEEL 1: SIMPELE DINGEN

liefde en verbondenheid in de dagelijkse praktijk

Juist de simpele zaken die je vaak over het hoofd ziet, hebben een groots effect op je relatie. In relatiegidsje ‘simpele dingen’ ontdek je hoe je in 5 stappen meer intimiteit, vertrouwen en tevredenheid creëert in je relatie.

Vul je gegevens in en ontvang binnen enkele dagen het gidsje met de post. Het relatiegidsje (44 pagina’s) kost €4,95 (incl. BTW en excl. verzendkosten).

UITVERKOCHT

Fout: Contact formulier niet gevonden.

PREVIEW

PREVIEW

DEEL 2: KIJK OP LIEFDE

de kracht van een realistische kijk op de liefde

Wat liefde is ervaar je in de praktijk. Je zou kunnen zeggen ‘liefde doet’. Hoe jij liefde doet, is verbonden met je kijk op de liefde. Want jouw overtuigingen bepalen hoe je liefdesleven er in je dagelijks leven uitziet. In relatiegidsje ‘kijk op liefde’ ontdek je welke 5 liefdesovertuigingen bijdragen aan een gelukkige relatie.

Vul je gegevens in en ontvang binnen enkele dagen het gidsje met de post. Het relatiegidsje (44 pagina’s) kost €4,95 (incl. BTW en excl. verzendkosten).

UITVERKOCHT

Fout: Contact formulier niet gevonden.

PREVIEW

AANKAARTEN

Haal nog meer uit je relatie door deze leuke vragen aan te kaarten!

Met dit kaartenspel investeer je op een positieve manier in je relatie! Je versterkt jullie ‘wij-samen’ doordat je elkaar beter leert kennen en waarderen. Zo creëer en verdiep je jullie verbondenheid op een leuke en simpele manier!

Vul je gegevens in en ontvang binnenkort het digitale kaartspel in je inbox voor €3,50 (incl. BTW).

    Ja, ik wil 'Aankaarten' bestellen!

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Opmerkingen