Skip to main content

Mannen welkom bij avond over baby, bier en bitterballen

By 27 september 2019oktober 7th, 2019Communicatie, Tips & tricks

Het CJG Ede organiseert 5 themabijeenkomsten voor ouders/opvoeders van baby’s in de leeftijd van 0 – 12 maanden. ‘Baby in Beeld’ geeft aandacht aan hechting, ouderschap, de vaderrol en welke invloed de eigen opvoeding heeft op ouders.

Buro Nij is uitgenodigd om een mannenavond over ‘Baby, Bier en Bitterballen’ te houden (dinsdag 12 november 2019)!

Een paar vragen aan Jerke!

Wat gaan Michiel en jij doen?

Samen met de mannen gaan wij in gesprek over onze rol als opvoeders en hoe wij onze eigen opvoeding en met name onze vaders hebben ervaren. Dit doen wij onder genot van een biertje en bitterballen!

Welke onderwerpen komen hier aan de orde?

Onderwerpen zoals de vaderrol, wat voor vader wil je zijn of worden en ook de partnerrelatie komen aan de orde. We hebben zelfs speciale BBB-bierviltjes ontwikkeld!  We gaan in gesprek over wat er veranderd is in je leven & relatie met je partner en hoe kun je naast ouders ook lovers blijven?

Wie kan zich hiervoor aanmelden?

De avond is een onderdeel van een aantal avonden (modules) over opvoeding en wordt gegeven in de regio Ede. Op deze specifieke avond zijn vaders welkom. De andere avonden zijn open voor zowel moeders als vaders.

Gaan jullie echt een biertje drinken en bitterballen eten?

Zeker!

Wat willen jullie bereiken op zo’n avond of misschien beter gezegd meegeven aan deze vaders?

Niet zozeer het meegeven, dan wel het bewust worden van onze eigen vaderrol en hoe deze zich vormt in de tijd en hoe we hier in willen leren leven in verbondenheid met onze kinderen en partners. We gaan met elkaar in gesprek over hechting. En we bespreken hoe je jouw kind een veilig gevoel wilt geven-nabijheid-koesteren – zodat het avontuur en initiatief stimuleert.

Dank je wel, Jerke! En veel succes en plezier voor jou en Michiel op 12 november!

Meer informatie of aanmelden kan hier