Skip to main content

Mooie samenwerking Elan Barneveld met Buro Nij

By 14 mei 2019Media

Op 15 april 2019 was het zover! De samenwerking tussen Elan Barneveld en Buro Nij werd officieel. Joke en Jerke de Vries waren daar natuurlijk bij, om ook hun handtekening te zetten, een bijzonder moment!

Even een kort interview met Joke!

Vertel! Wat betekent deze licentieovereenkomst?

Dat er dus heel veel stellen in Barneveld (en omgeving) mee kunnen doen aan de relatietraining ‘Ik Ook van Jou’ (IOVJ)! IOVJ heeft eerst als pilot gedraaid en de deelnemende stellen waren enthousiast. Op dit moment maken we IOVJ nog beter en start in september 2019 de volgende training bij Elan.

Wat is Ik Ook Van Jou?

Ik Ook Van Jou is een unieke relatietraining voor stellen die voor duurzame liefde gaan! Met Ik Ook Van Jou krijg je de juiste informatie en tools in handen om je relatie nog sterker en leuker te maken. De training is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en heeft een unieke mix van online en real-life bijeenkomsten. Zo behaal je maximaal effect wanneer je met jullie liefde aan de slag gaat.

Wie kunnen zich aanmelden, waar en hoe?

Stellen die willen investeren in hun relatie kunnen zich aanmelden. Wanneer je aan het begin staat van je relatie kun je de training zien als een stevige basis. Als je al langer samen onderweg bent zal de relatietraining je helpen om je relatie nog meer te verdiepen en elkaar nog beter te leren kennen. Juist als je wel eens tegen iets aan loopt (wie niet?) geeft de training handvatten. Overigens zijn problemen geen voorwaarde om aan de training mee te doen!

Op www.ikookvanjou.net kun je je aanmelden voor de training. Of stuur een mail naar naar: info@elanbarneveld.nl of bel naar 0342-400140.

Ik ben wel geïnteresseerd, maar woon niet in Barneveld

Binnenkort wordt de IOVJ ook gegeven in Wageningen en vast nog op meer plekken. Houd dus de website in de gaten. Om er zeker van te zijn dat je dan mee kunt doen aan de training kun je altijd alvast een mailtje sturen.

Meer info?

Kijk voor meer informatie op de website van Buro Nij of Ik Ook Van Jou!