Skip to main content
foto: in beeld met floor

“Ik begrijp nu dat hij slechts de zaak van verschillende kanten wil bekijken en dat wil bespreken met mij, zonder dat dat betekent dat hij het oneens is met wat ik gezegd heb en mijn inbreng daarmee afwijst. ”

Simone & Marnix
deden de relatiescan

“We richten ons er nu op om verbinding met elkaar te maken door elkaars liefdestaal te spreken.”

Johan & Debbie

“Daar waar we ons eerst irriteerden aan elkaar of elkaar niet begrepen, hebben we juist mogen inzien hoe fijn het is dat de een iets heeft wat de ander minder heeft. In plaats van dat we onze sterke punten ook bij de andere willen creëren, wat vaak niet lukte, hebben we juist mogen inzien dat we onze sterke kanten kunnen benutten. En dat de ander weer beter is in andere dingen.”

David & Maartje
deden de relatiescan

“Voor ons stond centraal dat we het liefst zo vroeg mogelijk (aan het begin van ons huwelijk) veel willen leren van en over elkaar, zodat we hierop verder kunnen bouwen.”

Rebecca & Gerben
deden een relatie workshop

“Wij hebben meer inzicht gekregen in hoe we communiceren, wat we nodig hebben van elkaar en wat we elkaar kunnen geven. ”

Robert & Elsa
deden de relatiescan

“De communicatieprofielen heeft ons bij elkaar dingen doen snappen en we houden nu beter rekening met elkaar.”

Jasper & Lonneke
deden de relatiescan

“We hebben gelachen om de herkenbare verhalen (‘goh, ruzie maken is echt heel normaal’) en veel inzicht gekregen in hoe we van nature communiceren. De dag was heel afwisselend; theorie over verschillende communicatieprofielen maar ook veel praktische opdrachten.”

Benjamin & Monique
deden een relatie workshop

“Een dag die we zo weer zouden doen! Inspirerend, goede afwisseling van theorie en praktijkvoorbeelden en samen aan de slag. Geeft focus in je relatie, helpt je andere vragen te stellen en brengt je dichter bij elkaar.”

Annemieke & Alec
deden een relatie workshop

“Wij kregen een frisse blik op elkaar, de gevende hand met hart blijft op mijn netvlies staan. Jerke & Joke hadden een mooie rol verdeling en vulden elkaar goed aan. Zij weten een ontspannen sfeer te creëren.”

Andre & Hanneke
deden de relatiescan

“We kregen heldere inzichten met betrekking tot onze valkuilen. En hoe we met spanningen om moeten gaan.”

Anton & Sandra
deden de relatiescan

“Ik heb meer inzicht gekregen in wie ik ben en wie Ernst is. En hoe dat met elkaar matcht. En waar onze uitdagingen liggen.”

Bianca & Ernst
deden een relatie workshop

“We begrijpen elkaar nu beter.”

Sven & Sacha
deden de relatiescan

“Wat wij heel prettig vonden is dat we alles (ook intieme zaken) vrij konden bespreken met Joke en Jerke. Zij boden de veiligheid waar wij naar op zoek waren, en tegelijk gaven zij vanuit hun professionaliteit hun visie erop.”

Klaaske & Bram
deden de relatiescan

“We blijven minder lang koppig na een heftige discussie.”

Lennert & Rianka
deden de relatiescan