Agenda

Jaar/datum

Activiteit

Beschikbaarheid

2022

3 oktober 2022

Workshop Positief Opvoeden

Tijdens de workshop in de week van de opvoeding krijg je veel handvatten en tips hoe je (samen) je kind op een positieve manier kunt benaderen. De workshop is geschikt voor ouders en opvoeders met kinderen van 0 t/m 13 jaar.

In samenwerking met Het Startpunt en orthopedagoog Lenie Rake

Startpunt, Rooseveltweg 408a Wageningen
maandag 3 oktober van 20.00-21.30 uur. Inloop vanaf 19.45 uur.
Deelnemen is gratis
Aanmelden en meer informatie kijk op www.startpuntwageningen.nl

21 september 2022

Baby, Bier en Bitterballen avond in Ede.
We gaan met verse vaders om de tafel rond de vraag: ‘Wat voor vader wil je zijn voor je zoon of dochter? Wat zou je willen meegeven?’
Georganiseerd in samenwerking met het CJGede.

Deelname is GRATIS.
Inclusief Bier & Bitterballen
Locatie: een café in Ede (definitieve locatie volgt nog)

Meld je aan via het aanmeldformulier op: www.cjgede.nl of stuur een mail naar: info@buronij.nl

1 oktober 2022
Online

 

 

 

Online Relatietraining ‘Ik Ook Van Jou’
Relaties veranderen door de jaren heen. De succesvolle relatietraining Ik Ook Van Jou (IOVJ) helpt stellen hun relatie beter te begrijpen en te verdiepen. De gemeente Wageningen heeft een subsidie ter beschikking gesteld, zodat de training breed toegankelijk is voor inwoners.

ONLINE
De training bestaat uit zeven modules die je op je eigen tijd en tempo kunt volgen. Tijdens drie webinar avonden beleef je een inspirerend ‘avondje uit’ met input van professionele relatietrainers. Via de e-mail kun je hen tijdens het hele traject vragen stellen. Dat maakt IOVJ een ideale mix van zelf ontdekken door toe te passen, te delen en te leren.

Voor alle stellen in Wageningen e.o..

Meld je aan op  www.ikookvanjou.net.

april 2022

Relatie avond voor cursus ‘Pittige Pubers’

maart 2022

Relatie avond voor cursus ‘Pittige Pubers’

2022

Programma: ‘Maak je Relatie Sterk’

MEE Veluwe

najaar 2022
Online & (gemeente) Putten

 

 

 

Relatietraining ‘Ik Ook Van Jou’
Relaties veranderen door de jaren heen. De succesvolle relatietraining Ik Ook Van Jou (IOVJ) helpt stellen hun relatie beter te begrijpen en te verdiepen. De gemeente PUTTEN heeft een subsidie ter beschikking gesteld, zodat de training breed toegankelijk is voor inwoners.

ONLINE & op een locatie in Putten.

De training bestaat uit zeven modules die je op je eigen tijd en tempo kunt volgen. Tijdens drie avonden bij (waarschijnlijk) een locatie in Putten beleef je een ‘avondje uit’ met lekker eten en input van professionele relatietrainers. Via de e-mail kun je hen tijdens het hele traject vragen stellen. Dat maakt IOVJ een ideale mix van zelf ontdekken door toe te passen, te delen en te leren

Voor alle stellen in Putten e.o..

Meld je aan op  www.ikookvanjou.net.

april 2022
Online & Apeldoorn

 

 

 

Relatietraining ‘Ik Ook Van Jou’
Relaties veranderen door de jaren heen. De succesvolle relatietraining Ik Ook Van Jou (IOVJ) helpt stellen hun relatie beter te begrijpen en te verdiepen. De gemeente Apeldoorn heeft een subsidie ter beschikking gesteld, zodat de training breed toegankelijk is voor inwoners.

ONLINE & op een locatie in Apeldoorn.

De training bestaat uit zeven modules die je op je eigen tijd en tempo kunt volgen. Tijdens drie avonden bij (waarschijnlijk) een locatie in Apeldoorn beleef je een ‘avondje uit’ met lekker eten en input van professionele relatietrainers. Via de e-mail kun je hen tijdens het hele traject vragen stellen. Dat maakt IOVJ een ideale mix van zelf ontdekken door toe te passen, te delen en te leren

Voor alle stellen in Apeldoorn e.o..

Meld je aan op  www.ikookvanjou.net.

2022

IOVJ training Train de Trainer.

Online en op locatie.