Skip to main content

Kleuren in je relatie

Qua kledingstijl kun je een bepaald kleurtype zijn. Ook in politiek opzicht kun je een kleur hebben.
Maar wist je dat je in je relatie ook een bepaalde kleur meebrengt?

Ken je kleur

Hoe ontdek je welke kleuren je in huis hebt? Die van jezelf en die van je partner? Om een gezamenlijk palet te creëren helpt het om jezelf en elkaar te kennen.

Levensles van mijn Pake

‘Beppe kende mij en ik kende haar. We wisten hoe we met elkaar om konden gaan. En ze was pittig hoor.’ Ik sprak met mijn opa over het kennen en het gemis van zijn vrouw, mijn oma, mijn beppe. Ze waren 67 jaar getrouwd. Af en toe verlies ik mezelf bijna in de nostalgische wens om dat ook mee te maken. Bijna, omdat het doel ‘zo lang mogelijk getrouwd zijn’ ten diepste weinig met liefde te maken heeft. Het echt kennen van elkaar daarin wel. En vanuit het elkaar kennen samen kunnen zijn, blijven en elkaar verdragen. Dat is liefdevol. En ‘pittig hoor’, zoals hij zegt.

Powerbook

Voor het Powerbook van Power to the Mama’s hebben we een artikel geschreven over de kleuren van je relatie. Als je dit wilt lezen vind je hier meer info!

Foto: Unsplash