Skip to main content

Ons verhaal… in een mini-docu

By 1 juli 2020juli 13th, 2020Media

The making of…

Tevoorschijn komen en zichtbaar zijn, dat is iets wat ik niet heel makkelijk doe. Spannend vind ik het, omdat mijn oude innerlijke boodschappen als ‘gewoon is gek genoeg’ en ‘niet ingewikkeld doen’ zo gauw tevoorschijn komen.

Nieuwsgierigheid

Wat gewoon wel echt iets van mij is… is nieuwsgierigheid. Nieuwsgierig naar wat mensen beweegt en wat maakt dat een relatie tot stand is gekomen en vooral, hoe die is geworden tot wat die nu is. De mensen in het verhaal tevoorschijn zien komen. Op onderzoek uit en puzzelen… zicht krijgen op het verhaal.

Zichtbaarheid

En van daaruit wil ik nu, samen met Jerke, na 15 jaar, een stukje van ons verhaal en verlangen zichtbaar laten worden. Hierin zie je ons; twee Friezen die de liefde onderzoeken en vooral ervaren. Wij beleven beide veel in onze innerlijke wereld. Door veel denken, voelen, praten, schuren, (soms schreeuwen of helemaal niets zeggen) en proberen.

Ons verhaal is niet af, gewoon en toch ons eigen. En daarmee wellicht ook een stukje het verhaal van jou en jullie. Omdat we met elkaar zoeken en verlangen naar echtheid en verbinding. In buro Nij willen we graag vorm geven aan deze zoektocht en nodigen je uit om met ons op weg te gaan!

Geheim

Er zit een geheim in onze mini-docu. Je kunt het niet zien dus daarom vertel ik het je. Alleen wij wisten op dat moment in mei 2019 dat nieuw leven aan het groeien was en 7 maanden later zichtbaar zou worden. Nij leven!

Mini-Docu

De mini-docu kun je vinden op onze website onder Ons verhaal. Het is tot stand gekomen met medewerking van Art en Anne Sophie van Dyed in the Wool Films.