Skip to main content

Terug naar die ‘goeie ouwe tijd’?!

By 23 juli 2021Communicatie, Inspiratie

De terrassen zijn weer open! Je kunt weer naar een dierentuin of pretpark! Of samen uit eten!

Heerlijk toch? Wij moedigen je aan hiervan te genieten, samen met je partner of je gezin of zelfs met vrienden en familie.

Maar? We bemoedigen je ook graag om de focus om op elkaar als geliefden en gezin te houden en te versterken. Dus ga je terug naar de goeie ouwe tijd?!

Focusvragen

Combineer dit dan eens met deze focusvragen:

“Wat willen we versterken in onze relatie?”

“Hoe willen we echt SAMEN verder gaan, nu alles weer ‘mogelijk en open’ is?”

“Wat nemen we mee uit de ‘Corona-periode’, toen we meer op elkaar gericht waren?”

Bij Buro Nij ondersteunen we jullie graag om intentioneel op elkaar gericht te zijn. Dit betekent dat je samen een ‘doel’ hebt, namelijk de opbouw jullie relatie en liefde voor elkaar.

Wij moedigen je aan hier in de vakantie over na te denken!

Panel

Ons panel heeft al over deze focusvragen nagedacht en dit zijn een aantal reacties:

  • Pick your moments! Een mooie zomerse dag, maar een gewone werkdag? Ga samen om 18 uur met een picknickmand naar het strand of de heide! En moeten de kinderen vroeg naar bed? Maak dan van je eigen tuin een terras! Tapas, wijntje, vuurkorf, en je hebt zomaar een heerlijke avond waarop je vergeet dat je overdag nog gewoon gewerkt hebt…
  • Wij nemen mee: de waarde van kleinschaligheid! Een feestje met een huiskamer vol is zeker leuk op z’n tijd, maar een intiem gezelschap heeft vaak meer waarde! Dan kom je nog eens tot een goed gesprek van hart tot hart.
  • We willen meer afstemmen op onszelf en op elkaar en elkaar ruimte geven, nu er weer meer mogelijk is, om dus leuke dingen ook met anderen te ondernemen want onze basis is goed.
  • We hebben gezien in Corona tijd dat we hele gekke dingen, situaties en noodgedwongen rollen (ineens thuisblijfmoeder en juf) echt als team kunnen overwinnen!

Foto: Unsplash, Tower Paddle Boards